Servicii

De la crearea de site-uri web uimitoare până la optimizarea performanței, iată serviciile pe care le ofer pentru a vă crește prezența digitală:

Dezvoltare web

Crearea de site-uri web atrăgătoare și funcționale din punct de vedere vizual de la zero sau reîmprospătarea celor existente.

Dezvoltare Frontend

Crearea de interfețe web optimizate pentru experiența utilizatorului și site-uri web folosind HTML, CSS și JavaScript.

Implementare pentru orice rezolutie

Site-ul dumneavoastră web o să fie optimizat pentru diferite dispozitive și dimensiuni ale ecranului, oferind o experiență de utilizator corectă pe desktop-uri, tablete și smartphone-uri.

Dezvoltarea de magazine virtuale

Construirea de magazine online cu funcții precum catalog de produse, coșul de cumpărături, sisteme de plată și procesarea comenzilor.

Management al conținutului (CMS)

Implementarea și personalizarea platformelor CMS (ex. WordPress, altele) pentru gestionarea ușoară a conținutului.

Optimizarea performanței

Optimizarea site-urilor web pentru viteză și performanță, îmbunătățirea experienței utilizatorului și a clasamentului în motoarele de căutare.

Versionare

Utilizarea sistemelor de control al versiunilor (de exemplu, Git) și lansarea site-urilor web pe platforme de găzduire.

Întreținere și suport

Furnizarea de asistență, actualizări și mentenanță pentru a ne asigura că site-urile web rămân funcționale și actualizate.

Integrare Web Analytics

Integrarea unor instrumente precum Google Analytics pentru a urmări și analiza traficul site-ului web și comportamentul utilizatorilor.

Consultanță și instruire

Oferirea de îndrumare clienților sau membrilor echipei cu privire la arhitectura site-ului web.

Hai să lucrăm împreună

Sunteți gata să vă transformați prezența digitală? Fie că aveți un anumit proiect în minte sau doriți doar să discutați despre cum putem colabora, vă ascult. Haideți să construim ceva uimitor împreună!